close button

Ads Header

,

Pages

SPECIAL GIVEAWAY FROM MOSCOW!

Giveaway dari jauh ni..kali ini Giveaway terbang dari Moscow,Rusia..Buat pengetahuan semua ini adalah penyertaan Giveaway or contest aku yang PERTAMA kalinya..Adakah penyertaan pertama kali aku ni, membawa tuah kepada aku..sama-sama lah kita saksikan..Disini aku nak promote giveaway ni kepada semua rakan-rakan blogger yang singgah ke mari..yaa..mari sokong aku..eh mari sokong Giveaway from Moscow ni..anjuran kak nor kita..Macam mana nak join?..Apa hadiah nya?..haa..Pasti menarik untuk dijawab soalan itu..apa kata korang ikut je ok..
NAK TAHU SYARAT-SYARAT NYA???..

Syarat-syaratnya : <<<<-----( MUDAH JE..INGATKAN SUSAH )

  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)<<<---Ekele..mestila kene ade blog kak nor oi..haha
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)<<--jadilah follower..kak nor best ( ayat bodek hehe )
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. <<--ini yang penting tau!!
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.<<--lepas raye cina huhu 
Disini aku nak tag 5 orang ni..harap-harap dorang pun join lah..

1. abgteror
2. -RuSh D-
3. Nur Yusra
4. ammboi / MYAMM TODAY
5. M@T@HaW

Komen ikhlas tentang kebaikan GA - GA ni bukan sahaja membolehkan kita memenangi hadiah yang ditawarkan,tapi bagi aku the most important, kita dapat mempromosikan blog kita pada rakan-rakan blogger..serta menambahkan rakan blogger ni..And sudah tentulah..penganjur GA, pastinya akan lebih dikenali ramai, melalui taging dan penyertaan GA dari para blogger..:)
Komen ikhlas tentang keburukan GA - yang pastinya tidak semua akan dapat hadiah, GA yang kurang umphh! pasti akan kurang sambutan, musim GA kita dihujani ramai visitor, tetapi bila GA dah tamat, belum tentu lagi peserta-peserta GA tu akan berkunjung ke page kita..semata-mata kerna GA~!

Nak tahu  dengan lebih lanjut?..lawati --->>> http://norakhtar.blogspot.com/2011/01/specia-giveaway-from-moscow.html


5 comments:

pneumedic said...

KALAU ADA YANG TERSALAH, HARAP KAK NOR BGTAHU YER..
HARAP I'M LUCKY TOO ;)

RuSh D said...

sorry bro..ak bab2 contest and ga nie kurang cikit..belum terbuka hati nk join..huhuhu..sorry.

pneumedic said...

xpa..just gtau nak tag je..sebahagian dr syarat pertandingan :)

+akufobia+ said...

hee.

ammboi.blogspot said...

ok..ammboi dah pun join..tq tag ammboi...

Post a Comment

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.