close button

Ads Header

,

Pages

AKADEMI FANTASIA 9 - YANG TERAKHIR SEUMPAMANYA??


Nampaknya selepas ini, demam Akademi Fantasia akan mula melanda setelah Akademi Fantasia 9 (AF9) merupakan akademi Fantasia yang terakhir dan desas desus mengatakan PakNil bakal menjadi pengacara. Waaa, mesti best!
Hari ini, pihak astro telah mengumumkan keputusan menamatkan program itu dibuat kerana Astro mahu meneroka format baru untuk diperkenalkan kepada penonton mereka. Pengetua Akademi Fantasia 9 berkemungkinan adalah dari indonesia iaitu komposer dan penerbit terkenal dari Indonesia, Erwin Gutawa.

p/s : what??..pengetua dari indonesia..sudahlah AFF CUP baru ni final dengan indonesia..aku pulak,masa AFF Cup hari tu,hari-hari 'berperang' dengan orang indonesia ni kat facebook..haha...tidak apalah..kita tunggu dan lihat sahajalah betul atau tidak info ini..Bakal menjadi AF yang terakhir..( memang patut lama dulu di berhentikan pun )..mungkin ada yang tak setuju..tapi itu pendapat masing-masing kan..Bagi aku, macam itu lah..

Credit to darkman.com

5 comments:

pneumedic said...

yes..akhirnya..pas ni dah xde AF..bosan tgk..jgn marah haha

atyna hanis said...

tau xpa..bosan..shahir tu mcm bangang je. xbest

Anonymous said...

tapi..lagu die kdg sedap jugak..sebab suara lebih kuang eden je..haha

Anonymous said...

Aril macam bodoh je..

pneumedic said...

yg tu aku setuju haha

Post a Comment

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.