close button

Ads Header

,

Pages

NABI MUHAMMAD DAN ALLAH S.W.T DIHINA DI FACEBOOK


Sorry to say..Tujuan aku bukan hendak melancarkan perang agama..tetapi petikan di atas ni..DAH MELAMPAU!!..macam-macam hinaan aku tengok kat atas ini..Agak-agak orang islam akan suka kah kalau baca benda-benda mcam ni?..Aku sendiri pun marah..aku rasa macam nak jejak sampai dapt sahaja budak dua EKOR ni...
Jangan hina agama lain..buruk jadinya..Tujuan aku bukan hendak wujudkan apa-apa anti..
macam yang aku poskan mengenai bendera israel dalam pc kita sebelum ini..Tapi, kutukan due ekor ni macam dah melampau laa...Hina nabi muhammad tu,pada akhir ayat dia tu..AKU MARAH..

p/s : aku bukan anti sesiapa..sekadar mengingatkan sesama kita..terpulang pada penilaian pembaca..grrrr!!!

15 comments:

+akufobia+ said...

mereka tak tahu.maaf kan la.kita yang tahu ni kena beritahu mereka+kalau tak tahu,tahu kan.

P0polita said...

astaghfirullah.. mengucp byk2 aku bace ni.. moge dijauhkan la..

pneumedic said...

tahu or x..xpastila..xkan lah xtau benda2 mcm ni sensitif..hmm..kalau dak2 kecik yg berbicara soal ni..mgkinlah..ni soal agama..terpulang pada penilaian masing la dlm soal ni..

AiSHieY said...

Bodohnyer minah tuh xreti nak hormat agama org...siap hina2 lagi tuh...eeeee....rse nak dot3 jer minah nih...sabo jela...

dina darwina said...

mmg lh mreka x tauw tp kena hormat jgk agama lain

pneumedic said...

betul tu dina..sokong..i like..hehe

amira afiqah bt mohd yusof said...

haih sabo jela..

pneumedic said...

aku geram betul la!!..ade juga orang copy cat sebijik entry aku ni..tanpa mengubah apa-apa pun ayat dri entry ni..xtanye pun nak share..kecewa ade juga orang macam ni..at least kreditkan le ke blog aku ke..mintak tnye ke nk share..ni xde..copy paste je.!!

Anonymous said...

aduhhh pedih mata memandang...sakit tlinga mendengar....panasssss akuuuu bace....niyyy klu aku daapt bdk 2 ekor niy aku smblih idup2....

Anonymous said...

kurang ajar giler!
sape dpe 2???

sYaFiQa said...

Salam....kurg ajar betul diorg ni. kita, umat Islam tak pernah pon kutuk2 agama diorg. kenapa diorg sakit hati sgt kt org2 Islam agaknya...

KAY said...

pernah ada org hantar ni kt fb dulu.. memang 2 ekor tu bodoh & biadap!! Tu jer aku nak kata..:P

Mbah DUkun Bagong said...

betul tuh!! wah pic-nya cantik tapi perilakunya abmoral

Anonymous said...

nmpk sgt pmpuan due ni tgh lost dlm hidup dorg..sbb xde agame la katekan..

Anonymous said...

KITE REMBAT 2EKOR 2 NAK ..HAHAHAH...HARAMJADAH ...JUPE K LUAR KASI POTONG JE...

Post a Comment

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.