close button

Ads Header




Read more ( baca lagi )..bukan -->> chipsmore ye..Tu biskut, tapi ini Read more..Dari apa yang aku baca dari sebuah blog, read more ini boleh membantu dalam meningkatkan aliran / bilangan klik pada setiap post kita..Betul ke?..Ya lah, kalau difikir kan semula, ada benarnya, cuba anda fikir, setiap post yang kita baca itu kalau menarik pasti kita nak baca sampai habis kan?..Haa..tapi kalau cuma disiarkan separuh sahaja, tidak ke membuatkan kita nak tahu kisah / maklumat selanjutnya mengenai post itu..Nak tak nak, kita kena juga lah klik pada ikon read more tersebut..Tapi mungkin ada juga lah, yang malas nak baca lagi, sebab apa, sebab kalau klik read more, nak tunggu loading lagi, melainkan post itu, betul kababooommm..maksud aku, betul-betul membuatkan orang nak baca selanjutnya la..Macam post yang korang tengah baca ini la..hehe-bergurau..ngee..
Disini aku serta link dimana aku baca info ini..harap berguna pada korang juga ye..Kalau siapa-siapa ada pendapat mengenai info ini, silalah komen ye..

membina fungsi auto read more di setiap post <<------- klik disini / click here for installing auto read more

credit to :


Post a Comment

All Time Most Popular Movie


Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.