close button

Ads Header

,

Pages

BLOGWALKING DENGAN CARA MUDAH


BLOGWALKING-apa itu blogwalking??..korang tahu ke?..jalan-jalan cari makan ke?..lebih kurang la..jalan-jalan cari kawan bagi aku..baru-baru ini, aku jalan-jalan dan terjumpa satu artikel untuk blogwalking dengan mudah dan yang penting 'HALAL'..Ade ke blogwalking secara haram ini??..jawapan dia ADA!!..sebab apa aku kata ada,sebab aku sendiri pernah buat..yaa,.,aku akui,dan minta maaf kerana tidak tahu autoblogwalking itu, salah disisi undang2 blog hehe,..cuma sekali sahaja aku pakai, memandangkan usia blog aku ini yang baru aje sebulan,,aku pun tidak tahu mengenai hal ini,sampai la diberitahu oleh seorang kawan yang agak2 nsem juga iaitu broTeror..oleh hal yang demikian aku akui kesalahan aku dikhalayak ramai..Eden TOBAT!!..Di sini aku nak bagitahu, yang software tu banyak masalahnya, aku beli dgn harga rm50.00 dibank in ke satu akaun,dr sebuah blog ( perlu ke aku bgtahu nme die?..)..benda ni cuma boleh pakai sekali sahaja,sekiranya kita pernah komen di shoutmix seseorang tu,autobw ni, akan skip ke shoutmix yang lain,maknanya korang xboleh double komen kat situ..( agak-agak korang faham ke apa aku terangkan ni..)..harap-harap fahamla..boleh double komen tapi sela masanya kena adalah..dan satu lagi..benda ini sebenarnya lambat..dan yang paling penting, benda ini TIDAK BANYAK MEMBANTU PUN SEBENARNYA..itu yang korang kena ambil perhatian..wat rugi rm50.00 je..disebabkan keghairahan nak dapat banyak pageview la kita buat kerja bukan-bukan ini..buat orang marah saja buat apa kan..
OK..kat sini aku nak kongsi satu cara blogwalking yang aku rasa halal la..halal sebab dua-dua pihak dapat untung..apa kata korang tengok sendiri..terpulang pada pendirian masing-masing..Apa apa pun..blogwalking la dengan sebetulnya..anyway,i'm sorry..:(..korang maafkan aku x..sedih ni..eden tobat dah..

Easy Blogwalking <<<<----- please clik this link / klik link ini

aku rasa dengan cara ini, lagi senang untuk blogwalking..mungkin memudahkan sikit..kalau aku salah, tolong betulkan..
credit to : abgteror sbb mentobatkan den..hehe

4 comments:

abgteror said...

hehe....adeh....ade plak mengisafkan plak...cam ustad plak jadiknye...hehe...bukan ape...abgteror cuma dok detect jea sapa yg guna tuh...sebelom org lain ban baik abgteror kasitau awal2...lau org len wat entry hentam tak ke naya...anyway selamat berblogwalking...hehe

pneumedic said...

hehe..tq..jgn isau..dijamin xkan berulang lagi..sebenarnye kite kene ade target dlm berbw ni..ade bce entry kat blog mne ntah tadi..pape pn tenkiu le..huhu

:: Little Kouru:: said...

huhu.Kebanyakan blogger baru mmg macam tu.Suka sangat buat plagiarism.Budak2 lagi kot.haha.Nanti dah msk u dapat assignment dia plagiat prof marah,dia tgk sendiri dia punya report kena lempar.Padan Muka! Diibaratkan macam tu la. =)

kyrul said...

maaf yep tuan rumah :) blog ky yg ez blog walking ni nk didelete .. hehe . . sory

Post a Comment

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.