close button

Ads Header

,

Pages

Redmummy Terjah Dato' Siti Nurhaliza

h
Redmummy
Siti Nurhaliza
Siapa yang tak kenal dengan mereka ini...masing-masing popular dengan bidang masing-masing, seorang popular dalam bidang hiburan dan seorang lagi, blogger jutawan in the making dan popular dalam bidang blogging ini.

Jadi apa kaitan mereka berdua ini yang pneumedic nak ceritakan?..Tentu ramai yang sudah mengetahui berita ini.Apa dia?..Adakah redmummy dan Dato' Siti Nurhaliza ini bersaudara ?..sepupukah ?..mesti semua terkejut mendengar berita ini..Ya..Memang mereka tidak bersaudara..hehe...

Sebenarnya, baru-baru ini, redmummy telah sempat menemubual Dato Siti di sebuah sidang media. Gempak tu!..Redmummy telah menerjah Dato' Siti. Satu penghormatan bagi seseorang blogger jika dapat peluang macam ini..Tahniah diucapkan , dan mari kita berkongsi dan melihat apa yang dibicarakan semasa sesi itu.

Klik link dibawah


Jadi, ada berita baik buat peminat Dato' Siti, tak lama lagi beliau akan keluar dengan album inggeris sepenuhnya. Wah, tak sabar menanti Dato' Siti ' speaking London ' hehe...
dimana hendak melawat web page dato' siti ?..
puas dicari akhirnya jumpa juga..hanya di sitizone.com


Selepas menyaksikan sesi ini, pneumedic rasa nak terjah Lisa Surihani pulak la..
Mesti gempak!..

Mari menjenguk blog Lisa Surihani yang dicari oleh abg nara kita di beautifulnara.com

ini entry cubaan seo..minta guna nama-nama tertentu..jadi jangan marah yee...

9 comments:

CikNiza said...

waaaa..kalo nk g terjah Lisa Surihani..nak ikotttttttttttt..heheheheeeh :p

pneumedic said...

@CikNiza bol..eh je..haha..tu pun kalau lisa surihani nak bagi can..haha

Anonymous said...

makin lama makin menjadi redmummy ni..perghh...dasat...klu lisa surihani nak la..sure entry kau meletup bro haha

pneumedic said...

@Anonymous en. ke cik ni..ye la..org pemes mestila menjadi..klu dia nak..masalahnya dia tak nak haha

CikNiza said...

@pneumedic
hahaha..mintak2 die bg can la..huhuhu :p

pneumedic said...

@CikNiza kalau dia bagi can tu maknanya dia nak ngorat aku la tu haha

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

kalau lisa surihani rasa senang kot nak interview? sebab dia mcm easy going person. tak leceh mana.

pneumedic said...

@[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] nmpk mcm tu jugak...lisa surihani ni,gosip pun kurang kan..ada la sikit2..tapi dia tu pasal apa cun sgt ek..huhu..klu bagi intebiu rasanya terkedu tak boleh nak cakap apa...terkesima sebentar hehe

Opah Kentang said...

=))

Post a Comment

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.