close button

Ads Header

,

Pages

Nora Elena [ Malay Drama ] ***Updated Episod 16 - Mediafire


Free Download Drama Nora Elena tv3 EPISODE 16 | Full Episode updated


Sinopsis Nora Elena
Diadaptasi dari salah satu novel popular terbitan Karangkraf – Kasih Yang Suci, mengisahkan tentang perjalanan hidup NORA ELENA yang dihantui pengalaman pahit akibat dirogol 10 tahun yang lalu.Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham. Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan. Idham bercadang untuk membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena setelah menerima satu panggilan misteri yang menceritakan perihal Nora Elena yang bukan lagi seorang perawan.Lebih mendebarkan, Seth Tan menawarkan dirinya untuk menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Apakah yang akan berlaku kepada Seth Tan, dan siapakah watak di sebalik panggilan misteri tersebut? 
Download




















 for mkv file,please using mkv player or kantaris palayer - @ download.com
search : nora elena, nora elena kasih yang suci novel, nora elena full download, nora elena drama mediafire, nora elena updated episode, nora elena mediafire download, free download drama nora elena, slot akasia drama nora elena, drama melayu mediafire download, malay drama mediafire, nora elena full episode mediafire download, novel kasih yang suci download, episod terbaru nora elena, sinopsis drama nora elena




9 comments:

Anonymous said...

thks sgt2 eh...thk u vry much thumb up!..=)

Anonymous said...

selebihnyer???

Anonymous said...

xde suara pn mse nk tgok...

Hanie_Dew said...

thanks for sharing ur link..

Anonymous said...

wats the password for the file???

pneumedic said...

xde password la..just skip the ads je..satu lagi..main kat player yng xsupport mkv.file mmg la xde suara..play kat mkv player or kantaris..download player ni dulu..download.cnet.com tuu..pastikan anda tahu ilmu2 nk download..klu x..mmg sshla..peace..

eny nurbaizura said...

thanks..nak tgk x smpat keje blik lmbt..

Anonymous said...

selebih nya nk download kat mana................

pneumedic said...

selebihnya??...laa..cuba tgk dekat tepi sebelah kanan tu..kan bnyak tajuk..xpun klik dekat sebelah kiri tu,ambil drama melayu..ok

All Time Most Popular Movie

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, blog4u DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal. All those link not beeing hosted by blog4u..Ij was taken from 3rd party and been credited to them.